
Spaghetti Bolognese
Spaghetti Bolognese TILBEREDNING: Kom olivenolien i en stor pande, hak løget og svits det i 10 minutter. Skær gulerødderne i små tern, og kom dem i panden. Rør rundt, og svits i yderligere 2 minutter. Pres hvidløgene ud i panden, tilsæt hakket oksekød, salt og peber, og steg alt, indtil kødet er brunet. Tilsæt rødvinen, […]

Mozzarellasalat
Mozzarellasalat TILBEREDNING: Skær tomaterne i både og anret dem på et stort fad. Hak rødløget fint og drys det over tomaterne sammen med basilikumbladene. Riv mozzarellaen i mindre stykker og fordel stykkerne over tomaterne. Slut af med en smule friskkværnet peber. Lav dressingen ved at blande olivenolie, balsamicoeddike, Hermesetas Flydende og havsalt i en skål […]

Æblekage
Æblekage TILBEREDNING: Skræl æblerne, fjern kernehuset og skær æblerne i store terninger. Hæld æbleterningerne i en gryde sammen med vaniljekorn, den udskrabede vaniljestang, Hermesetas og vand. Lad æblerne simre ved svag varme, og rør af og til om. Tag gryden af varmen, når æblerne er møre, og fisk vaniljestangen op. Mos æblerne med en gaffel […]

Iskaffe
Iskaffe TILBEREDNING: Bland den kolde kaffe med Hermesetas Flydende. Fyld to glas med isterninger, og hæld kaffen over isterningerne. Top glasset med sødmælk.

Chiagrød med kiwifrugter
Chiagrød med kiwifrugter TILBEREDNING: Hæld mandelmælk, chiafrø, Hermesetas Flydende og vaniljepulver i en skål og rør rundt. Dæk skålen med køkkenfilm og stil den i køleskabet natten over. Rør rundt i chiagrøden så den er uden klumper. Tilsæt evt. mere mandelmælk om nødvendigt. Skræl 2 kiwifrugter og skær dem i tynde skiver. Tryk skiverne fast […]

Kålsalat med rødbede
Kålsalat med rødbede TILBEREDNING: Forvarm ovnen til 200 °C. Skræl rødbederne og skær dem i kvarte. Placér dem på en bageplade med bagepapir og vend dem i 2 spsk olivenolie. Drys med salt og peber. Bag rødbederne i ovnen i 40 minutter. Skyl grønkålen og skær stilkene fra. Skær grønkålen i mindre stykker og hæld […]

Sprød granola
Crunchy granola TILBEREDNING: Forvarm ovnen på 150 °C (alm. ovn, ikke varmluft). Hak valnødder og cashewnødder groft og bland dem i en skål med havregryn, græskarkerner og sesamfrø. Smelt kokosolien i en skål i mikroovnen, dryp Hermesetas Flydende i kokosolien og hæld det i skålen med granolablandingen. Rør godt rundt indtil olien er fordelt. Fordel […]

Soyamarinerede kyllingespyd
Soyamarinerede kyllingespyd TILBEREDNING: Riv ingefæren fint på et rivejern. Hæld det i en skål og tilsæt soya, risvineddike og Hermesetas Flydende. Pres hvidløgsfedet ned i skålen og rør rundt. Skær kyllingeindefileterne over på langs og vend dem i marinaden. Sæt låg på skålen eller beklæd skålen med køkkenfilm, og stil den på køl i minimum […]

Vietnamesisk pomelosalat
Vietnamesisk pomelosalat TILBEREDNING: Skræl gulerødderne og snit dem i tynde stave. Snit hvidkålen fint. Skræl pomeloen, skær de hvide hinder af og skær frugtkødet i mundrette tern. Halvér granatæblet og skrab granatæblekernerne ud. Snit chilien i tynde skiver. Hak koriander groft. Hæld alle ingredienserne i en stor skål og bland det godt sammen. Rør ingredienserne […]

Hirse-porridge med hindbær og græskarfrø
Hirse-porridge med hindbær og græskarfrø TILBEREDNING: Skyl hirsen i varmt vand. Fyld den i en gryde sammen med mandeldrik, vand, Hermesetas Flydende og kog det op. Lad det simre i ca. 5 minutter med låg over. Tilsæt jordnøddesmørret under omrøring. Fordel porridgen i skåle og top den med hindbær og græskarkerner. Serveres, mens den endnu […]
- « Forrige side
- 1
- …
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- Næste side »