Opskrift

Vietnamesisk pomelosalat

TILBEREDNING:

Skræl gulerødderne og snit dem i tynde stave. Snit hvidkålen fint. Skræl pomeloen, skær de hvide hinder af og skær frugtkødet i mundrette tern. Halvér granatæblet og skrab granatæblekernerne ud. Snit chilien i tynde skiver. Hak koriander groft. Hæld alle ingredienserne i en stor skål og bland det godt sammen.

Rør ingredienserne til dressingen sammen i en lille skål og hæld det over salaten. Rør salaten rundt så dressingen fordeler sig. Hæld sesamfrøene på en pande og rist dem indtil de bliver gyldne. Drys de ristede sesamfrø over salaten umiddelbart inden servering.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
15 minutter
Kalorier pr. portion:
115
Produkter:
Portioner:
4
Ingredienser
Salater:
Gulerødder
2
Hvidkål
1/4
Pomelo
1/2
Granatæble
1/2
Rød chili
1
Håndfuld frisk koriander
1
Dressing:
Fiskesauce
2 spsk
Limesaft
3 spsk
Hermesetas Flydende
20 dråber
Stødt peber
1 tsk
Topping:
Sesamfrø
3 spsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
1932
483
kcal
460
115
Protein g
20
5
Kulhydrater g
44
11
Fedt g
24
6