Opskrifter

Veganske cookies

Det er så nemt at bage dine egne vegane cookies! Test vores nemme opskrift med havregryn, kokosolie, chokolade og Hermesetas Drys-Let i stedet for sukker.

Forberedelse:

  1. Forvarm ovnen til 175 °C. Hæld havregrynene i en food processor og blend dem til fint havremel. Hæld det i en skål og rør det sammen med mel, natron og salt.
  2. Hæld smør, kokosolie, Hermesetas Drys-Let, vaniljekorn og æg i en skål og pisk det sammen ved høj hastighed indtil blandingen er fin og ensartet.
  3. Tilsæt de tørre ingredienser til de våde en spiseske ad gangen, mens der røres ved lav hastighed. Fortsæt indtil hele melblandingen er tilsat. Hak chokoladen groft og vend det i dejen.
  4. Rul 12 små kugler af dejen og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Tryk kuglerne lidt ned på toppen, og stil bagepladen i ovnen. Bag dine cookies i 15 minutter eller indtil de er let gyldne.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
45 minutter
Kalorier pr. portion:
159
Produkter:
Portioner:
12
Ingredienser
Havregryn
50 g
Hvedemel
140 g
Natron
1/2 tsk
Salt
1/4 tsk
Vegansk smør, stuetemperatur
60 g
Kokosolie
60 g
Hermesetas Drys-Let
15 g
Korn fra 1 vaniljestang
Vegansk æg
1
Vegansk chokolade
50 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
8001
667
kcal
1905
159
Protein g
26.5
2
Kulhydrater g
157
13
Fedt g
130
11