Veganske cookies
Det er så nemt at bage dine egne vegane cookies! Test vores nemme opskrift med havregryn, kokosolie, chokolade og Hermesetas Drys-Let i stedet for sukker.
Forberedelse:
- Forvarm ovnen til 175 °C. Hæld havregrynene i en food processor og blend dem til fint havremel. Hæld det i en skål og rør det sammen med mel, natron og salt.
- Hæld smør, kokosolie, Hermesetas Drys-Let, vaniljekorn og æg i en skål og pisk det sammen ved høj hastighed indtil blandingen er fin og ensartet.
- Tilsæt de tørre ingredienser til de våde en spiseske ad gangen, mens der røres ved lav hastighed. Fortsæt indtil hele melblandingen er tilsat. Hak chokoladen groft og vend det i dejen.
- Rul 12 små kugler af dejen og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Tryk kuglerne lidt ned på toppen, og stil bagepladen i ovnen. Bag dine cookies i 15 minutter eller indtil de er let gyldne.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Havregryn
50 g
Hvedemel
140 g
Natron
1/2 tsk
Salt
1/4 tsk
Vegansk smør, stuetemperatur
60 g
Kokosolie
60 g
Hermesetas Drys-Let
15 g
Korn fra 1 vaniljestang
Vegansk æg
1
Vegansk chokolade
50 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
8001
667
kcal
1905
159
Protein g
26.5
2
Kulhydrater g
157
13
Fedt g
130
11