Opskrifter

Varm Tebowle

TILBEREDNING:

Bring vandet i kog, læg teposerne i og lad dem trække i 3 minutter. Hæld teen i en gryde. Skræl ingefæren og riv den fint. Tilsæt det til teen sammen med æblevinen, kanelstængerne og Hermesetas Drys-Let. Lad det simre i 5 minutter. Skræl æblet og pærerne, fjern kernehusene og skær dem i skiver. Vask limen grundigt og skær den i så tynde skiver som muligt. Hæld alle ingredienserne ned i den varme væske og server.

Tip:
Form små kugler af æbler, pærer og lime, sæt dem på spyd og garner bowleglassene med dem.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
15 minutter
Kalorier pr. portion:
92
Produkter:
Portioner:
6
Ingredienser
Vand
5 dl
Hestemynte Drys-Let
3 poser
Frisk ingefær
1 stykke
Æblevin
5 dl
Kanelstænger
2
Hermesetas Drys-Let
6 spsk
Æble
1
Modne pærer
1
Lime
1
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
2316
558
kcal
552
92
Protein g
2.4
0.4
Kulhydrater g
84
14
Fedt g
3
0.5