Vadelma-sitruunamuffinit
Forberedelse
- Varm ovnen op til 200 °C.
- Smelt smørret. Hak hindbærrene groft. Riv citronskallen af og pres saften ud af citronen. Bland smør, citroner, yoghurt og æg sammen i en skål. Hæld forsigtigt de tørre ingredienser ind i blandingen. Rør hindbærrene ind i dejen med en dejskraber.
- Bland dejen ensartet ind i fordybningerne i en muffinform. Bag i ovnen på midterste rille i ca. 20-25 minutter. Lad muffins’ene køle af et øjeblik og nyd dem lune.
Næringsværdier pr. portion
906
kj
217
kcal
5.9
protein g
21.9
kulhydrater g
11.5
fedt g
Ingredienser til 10 portioner
| 100 g | smør |
| 100 g | frosne hindbær |
| 1 | citron, heraf reven skal |
| 2 spsk | citronsaft |
| 100 g (1 dl) | tyrkisk yoghurt |
| 2 | æg |
| 3 dl | hvedemel |
| 2 dl | Hermesetas Baking |
| 1 tl | vaniljepulver |
| 1 tl | bagepulver |
