Traditionel engelsk gløgg med krydderier
Punch, Mulled Wine eller hvordan? Vi afslører opskriften på en traditionel engelsk gløgg med citron, appelsin og krydderier. Skål!
Forberedelse:
- Brug en kartoffelskræller til at skære 2 strimler af skrællen på hhv. appelsinen og citronen. Pres appelsinen.
- Kom den friskpressede appelsinsaft, 100 ml. rødvin, Hermesetas Drys-Let og citrusstrimlerne i en lille gryde og lad det koge op sammen med kanel, nelliker, kardemomme og muskat.
- Skru ned for varmen og tilsæt resten af vinen samt stjerneanis og varm forsigtigt gløggen op i 5 minutter. Tag krydderierne op og server gløggen varm.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Rødvin, tør
1flaske
Appelsin (usprøjtet)
1 stk.
Citron (usprøjtet)
1 stk.
Hermesetas Drys-Let
10 g
Kanelstang
1 stk.
Nelliker
3 stk.
Kardemommekapsler
4 stk.
Muskat
1 drys
Stjerneanis
1 stk.
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
2499
625
kcal
595
149
Protein g
3.5
1
Kulhydrater g
17.5
4.5
Fedt g
0.5