Opskrift

Traditionel engelsk gløgg med krydderier

Punch, Mulled Wine eller hvordan? Vi afslører opskriften på en traditionel engelsk gløgg med citron, appelsin og krydderier. Skål!

Forberedelse:

  1. Brug en kartoffelskræller til at skære 2 strimler af skrællen på hhv. appelsinen og citronen. Pres appelsinen.
  2. Kom den friskpressede appelsinsaft, 100 ml. rødvin, Hermesetas Drys-Let og citrusstrimlerne i en lille gryde og lad det koge op sammen med kanel, nelliker, kardemomme og muskat.
  3. Skru ned for varmen og tilsæt resten af vinen samt stjerneanis og varm forsigtigt gløggen op i 5 minutter. Tag krydderierne op og server gløggen varm.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
10 minutter
Kalorier pr. portion:
149
Produkter:
Portioner:
4
Ingredienser
Rødvin, tør
1flaske
Appelsin (usprøjtet)
1 stk.
Citron (usprøjtet)
1 stk.
Hermesetas Drys-Let
10 g
Kanelstang
1 stk.
Nelliker
3 stk.
Kardemommekapsler
4 stk.
Muskat
1 drys
Stjerneanis
1 stk.
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
2499
625
kcal
595
149
Protein g
3.5
1
Kulhydrater g
17.5
4.5
Fedt g
0.5