Opskrifter

Tiramisu

Forberedelse:

  1. Varm ovnen op til 200 °C.
  2. Bland mel og bagepulver. Pisk æggene til en luftig masse med Hermesetas Baking. Si forsigtigt melblandingen ned i skummet. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen på midterste rille i ca. 6-8 minutter. Læg på en anden bageplade og træk bagepapiret af med det samme. Lad det køle af og skær til i den ønskede form.
  3. Tilbered kaffen. Skil æggehviderne fra æggeblommerne. Pisk æggeblommerne til en luftig masse med Hermesetas Baking. Tilsæt mascarpone. Hvis massen bliver flydende, piskes videre, indtil den igen bliver luftig. Pisk æggehvider og rør dem ind i æggeblommemassen med en dejskraber.
  4. Læg et stykke af kagebunden i en form og dryp espresso hen over. Læg halvdelen af mascarponecremen ovenpå med en ske. Læg det andet bundstykke ovenpå som andet lag, dryp espresso hen over og smør creme på. Stil tiramisu i køleskabet i 3 timer eller natten over. Drys kagen med kakopulver inden servering.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
240 minutter
Kalorier pr. portion:
273
Produkter:
Portioner:
12
Ingredienser
Kagebund
hvedemel
1 dl
kartoffelstivelse
1 dl
bagepulver
2 tsk
æg
4
Hermesetas Baking
1 1/2 dl
Creme
espresso
2-2½ dl
æg
4
Hermesetas Baking
1 dl
mascarpone
500 g
kakaopulver
2 spsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
15260
1277
kcal
3279
273
Protein g
118.3
9.9
Kulhydrater g
164.1
13.7
Fedt g
281.3
23.4