Opskrift

Stegt spidskål

TILBEREDNING:

Pil de yderste blade af spidskålene og skær dem over i kvarte. Smelt smørret på panden og steg spidskålene ved mellem varme 2-3 minutter på hver siden indtil siderne bliver gyldne. Drys en smule salt over spidskålene under stegning. Hæld olivenolie og limesaft i en lille skål. Hak myntebladene meget fint og hæld dem i skålen sammen med peber og Hermesetas Flydende. Rør rundt. Anret de stegte spidskål på et fad og fordel dressingen over spidskålene. Riv til sidst limeskal fint over spidskålene.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
30 minutter
Kalorier pr. portion:
169
Produkter:
Portioner:
4
Ingredienser
Spidskål
2
Smør
40 g
Et nip salt
Dressing:
Olivenolie
10 g
Limesaft
20 g
Mynteblade
10
Et nip peber
Hermesetas Flydende
10 dråber
Topping:
Skal fra 1 øko. lime
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
2839
710
kcal
676
169
Protein g
17
4
Kulhydrater g
52
13
Fedt g
45
11