Opskrift

Soyamarinerede kyllingespyd

TILBEREDNING:

Riv ingefæren fint på et rivejern. Hæld det i en skål og tilsæt soya, risvineddike og Hermesetas Flydende. Pres hvidløgsfedet ned i skålen og rør rundt. Skær kyllingeindefileterne over på langs og vend dem i marinaden. Sæt låg på skålen eller beklæd skålen med køkkenfilm, og stil den på køl i minimum 6 timer. Sæt kyllingekødet på spyd og steg dem på en pande med rigelig olie ved høj varme. Vend spydene rundt så kyllingen steges på alle sider. Server kyllingespydene drysset med koriander.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
30 minutter
Kalorier pr. portion:
288
Produkter:
Portioner:
2
Ingredienser
Ingefær
25 g
Soja-sauche
1/4 dl
Risvineddike
1 spsk
Hermesetas Liquid
10 dråber
Fed hvidløg
1
Kyllingeinderfilet
300 g
Smagsneutral vegetabilsk olie
Koriander
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
2415
1208
kcal
575
288
Protein g
78
39
Kulhydrater g
9
5
Fedt g
24
12