Sellerisalat med ristede nødder og Roquefort
Forfriskende salat med bladselleri, ristede valdøddekerner og cremet Roquefort: Kan tilberedes på kun 10 minutter. ➤ Garant for en sund frokost.
Forberedelse:
- Rist valnøddekernerne (kan springes over, hvis man har ristede valnødder i forvejen): Varm ovnen op til 180°C over- / undervarme. Læg valnødderne på en bageplade og rist dem i 5 minutter, rør lidt rundt i dem undervejs. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af.
- Skær selleristænglerne i fine strimler og bland dem sammen med hvidvinseddike, Hermesetas Flydende og rapsolie. Hak valnødderne og skær Roquefort-osten i tern. Tilsæt begge dele og vend rundt. Smag til med salt og server.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Bladselleri
3 stængler
Roquefort
40 g
Valnøddekerner, ristede
20 g
Rapsolie
1 spsk
Hvidvinseddike
1 spsk
Hermesetas Flydende
5 dråber
Salt
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
1642
821
kcal
391
192
Protein g
11.5
6
Kulhydrater g
2.5
1.5
Fedt g
37
18.5