Scones
Scones er klassikeren inden for det engelske begreb Tea Time. Den lille, luftige te-bolle er også en super ide til brunchbordet! Vælg selv, om du vil servere dem med: Clotted Cream, smør, flødeskum, marmelade, curd eller bærcoulis. Den specielle konsistens, som scones har, opstår i øvrigt ved at indarbejde kold smør i dejen, som efter at mælken er tilsat, helst kun må blandes eller æltes forsigtigt.
Forberedelse
Næringsværdier pr. portion
649
kj
154
kcal
4.5
protein g
21
kulhydrater g
5.5
fedt g
Ingredienser til 9 portioner
| 250 g | Hvedemel |
| 4 tsk | Bagepulver |
| 4 spsk | Hermesetas Drys-Let |
| 1/4 tsk | Salt |
| 50 g | Smør, køleskabskoldt |
| 65 g | Mælk |
| 65 g | Kærnemælk |
| 1 | Sammenpisket æg til pensling |
