Opskrift

Raw hindbærkage med kakao og cashew jord

Usædvanlig, uden bagning, utrolig lækker: Bunden i denne ostekage med hindbær er lavet af dadler, cashewnødder og kakao. Du må bare smage den!

Forberedelse:

  1. Bund: Skær dadlerne over og pil stenene ud. Hæld de udstenede dadler og de resterende ingredienser i en food processor og blend det hele godt igennem. Beklæd bunden af en firkantet form (ca. 18x18 cm) med bagepapir og hæld dadelmassen deri. Fordel massen ligeligt i hele formen og pres den godt sammen. Stil formen i køleskabet.
  2. Hindbærtopping: Hæld alle ingredienser i en blender og blend det grundigt igennem et par minutter indtil hindbærmassen er let og luftig. Smag til med Hermesetas og tilsæt efter behov. Hæld hindbærmassen ovenpå dadelbunden og glat overfladen til med en palet. Stil formen tilbage i køleskabet minimum 4 timer.
  3. Anretning: Løft cheesecaken ud af formen og skær kanterne pænt til. Smelt den mørke chokolade dekorér i et pænt mønster.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
45 minutter
Kalorier pr. portion:
412
Produkter:
Portioner:
10
Ingredienser
Bund:
Store dadler
6
Mandelmel
50 g
Cashewnødder
150 g
Kokosolie
30 g
Vaniljepulver
1.5 tsk
Fint salt
0.5 tsk
Kakaopulver
25 g
Kakaonibs
15 g
Hindbærtopping:
Friske hindbær
260 g
Frysetørret hindbær
10 g
Rå cashewnødder (udblødt i en skål vand natten over)
300 g
Kokosolie
60 g
Banan
0.5
Coconut cream
150 g
Vaniljepulver
1 tsk
Saft fra 1 citron
1
Hermesetas Drys-let
1-2 tsk
Anretning:
Mørk chokolade, 70%
20 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
17325
1732
kcal
4125
413
Protein g
195
20
Kulhydrater g
238
24
Fedt g
320
32