Opskrift

Rabarber gin fizz

TILBEREDNING:

Skær rabarberne i små stykker og hæld dem i en gryde sammen med Hermsetas Drys-Let. Varm det langsom op til kogepunktet under omrøring og lad det simre indtil rabarberne falder fra hinanden. Hæld de udkogte rabarber i en skål gennem en si, og pres det indtil al væske er presset fra rabarberne. Smag til og tilsæt evt. mere Hermesetas efter behov. Lad rabarbersiruppen køle af. Fyld en shaker med en håndfuld isterninger og hæld citronsaft og 4 cl af rabarbersiruppen i shakeren. Tilsæt gin og æggehvide. Sæt låg på shakeren og ryst igennem indtil der er kondens udenpå shakeren. Fyld to glas med isterninger og fordel shakerens indhold i glassene. Top af med danskvand.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
10 minutter
Kalorier pr. portion:
181
Produkter:
Portioner:
2
Ingredienser
Rabarber (både friske og frosne kan bruges)
250 g
Hermesetas Drys-Let
2 spsk
Isterninger
1 håndfuld
Citronsaft
4 cl
Gin
12 cl
Æggehvide
1 past.
Danskvand
6 cl
Isterninger
1 håndfuld
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
1520
181
kcal
362
760
Protein g
5
2.5
Kulhydrater g
5
2.5
Fedt g
0
0