Pærechutney til ostetallerkenen
Det perfekte tilbehør til en lækker ostetallerken: Smag denne uimodståelige pærechutney med ingefær, hvidløg og korender!
Forberedelse:
- Skræl frugten og skær den i små stykker. Hak løg, chili, ingefær og hvidløg meget fint. Stil alt til side.
- Steg løget, indtil det er glasagtigt. Tilsæt hvidløg, chili og ingefær og steg videre. Tilsæt den skårne frugt, Hermesetas Drys-Let, krydderier, vand og æbleeddike og lad det småkoge i ca. 30 minutter. Tag nellikerne ud af chutneyen, fordi aromaen ellers bliver for intens. Smag til med løg og fyld chutneyen på glas, mens den stadig er varm.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Pære
200 g
Æble
100 g
Rødt løg
1/2 stk.
Hvidløgsfed
1 stk.
Ingefær, frisk
1 tsk
Thai chili (valgfrit)
1 stk.
Vand
100 ml
Æbleeddike
50 ml
Hermesetas Drys-Let
1 spsk
Korender
1 spsk
Sennepskorn
1 tsk
Nelliker
2 stk.
Kanel
1 knivspids
Salt
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
987
164
kcal
235
39
Protein g
3
0.5
Kulhydrater g
50.5
8.5
Fedt g
1.5
0.5