Opskrifter

Pærechutney til ostetallerkenen

Det perfekte tilbehør til en lækker ostetallerken: Smag denne uimodståelige pærechutney med ingefær, hvidløg og korender!

Forberedelse:

  1. Skræl frugten og skær den i små stykker. Hak løg, chili, ingefær og hvidløg meget fint. Stil alt til side.
  2. Steg løget, indtil det er glasagtigt. Tilsæt hvidløg, chili og ingefær og steg videre. Tilsæt den skårne frugt, Hermesetas Drys-Let, krydderier, vand og æbleeddike og lad det småkoge i ca. 30 minutter. Tag nellikerne ud af chutneyen, fordi aromaen ellers bliver for intens. Smag til med løg og fyld chutneyen på glas, mens den stadig er varm.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
40 minutter
Kalorier pr. portion:
39
Produkter:
Portioner:
6
Ingredienser
Pære
200 g
Æble
100 g
Rødt løg
1/2 stk.
Hvidløgsfed
1 stk.
Ingefær, frisk
1 tsk
Thai chili (valgfrit)
1 stk.
Vand
100 ml
Æbleeddike
50 ml
Hermesetas Drys-Let
1 spsk
Korender
1 spsk
Sennepskorn
1 tsk
Nelliker
2 stk.
Kanel
1 knivspids
Salt
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
987
164
kcal
235
39
Protein g
3
0.5
Kulhydrater g
50.5
8.5
Fedt g
1.5
0.5