Opskrifter

Engelska julpajer

TILLAGNING:

Si mel til dejen ned i en skål, tilsæt det fedtfattige fedtstof og bland det, indtil det er ensartet. Rør Hermesetas Drys-Let ind, og bind derefter ingredienserne sammen med koldt vand, så det bliver en temmelig fast dej. Ælt dejen let på et melet arbejdsbord. Pak derefter dejen ind i film og lad den køle af før brug. Tilberedning af pie: Forvarm ovnen til 190°C/gas: trin 5. Rul dejen ud og skær 20-24 store, riflede, runde stykker ud og så mange mindre som muligt. Skær et lille stjerne fra midten af nogle af de små stykker, så nogle tærter kan blive garneret med en dejstjerne og andre med en udskåret stjerne øverst. Fyld 20-24 små kageforme med de større stykker. Fyld dem med mincemeat og dæk derefter de mindre stykker. Pensl dejoverfladerne med koldt vand, så de hænger sammen. Bages i 12-15 minutter, indtil de er gyldne, drys den med Hermesetas Drys-Let , mens de er varme.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
60 minutter
Kalorier pr. portion:
128
Produkter:
Portioner:
20
Ingredienser
Til dejen:
almindeligt mel
350 g
fedtfattigt fedtstof
175 g
Hermesetas Drys-Let
10 ml (2 tsk)
Koldt vand til blanding
Til mincemeaten:
Korender
100 g
Sultanas
100 g
Stenfri rosiner
100 g
Hakkede, kandiserede frugtskaller
50 g
Smuttede, hakkede mandler
50 g
Madæble, skrællet, udkernet og hakket
175 g
Hermesetas-sødepulver
30 ml (2 spsk)
Fint revet skal fra en citron
1
Appelsinjuice eller brandy
60 ml (4 spsk)
Stødt, blandet krydderi.
2 1/2 ml (1/2 tsk)
Stødt kanel
2 1/2 ml (1/2 tsk)
Stødt muskat
2 1/2 ml (1/2 tsk)
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
10720
536
kcal
2560
128
Protein g
60
3
Kulhydrater g
400
20
Fedt g
80
4