Mince Pies
Forberedelse
Næringsværdier pr. portion
536
kj
128
kcal
3
protein g
20
kulhydrater g
4
fedt g
Ingredienser til 20 portioner
Til dejen:
| 350 g | almindeligt mel |
| 175 g | fedtfattigt fedtstof |
| 10 ml (2 tsk) | Hermesetas Drys-Let |
| Koldt vand til blanding |
Til mincemeaten:
| 100 g | Korender |
| 100 g | Sultanas |
| 100 g | Stenfri rosiner |
| 50 g | Hakkede, kandiserede frugtskaller |
| 50 g | Smuttede, hakkede mandler |
| 175 g | Madæble, skrællet, udkernet og hakket |
| 30 ml (2 spsk) | Hermesetas-sødepulver |
| 1 | Fint revet skal fra en citron |
| 60 ml (4 spsk) | Appelsinjuice eller brandy |
| 2 1/2 ml (1/2 tsk) | Stødt, blandet krydderi. |
| 2 1/2 ml (1/2 tsk) | Stødt kanel |
| 2 1/2 ml (1/2 tsk) | Stødt muskat |
