Opskrifter

Mangojogurttikakku

Forberedelse:

  1. Beklæd bunden af en springform (Ø 22–24 cm) med bagepapir.
  2. Hæld den knasende mysli op i en skål. Bland smeltet margarine og honning med myslien. Tryk blandingen ensartet ned i springformen og stil den på køl, mens fyldet tilberedes.
  3. Blød husblassen op i koldt vand til yoghurtblandingen. Pisk fløden til flødeskum. Bland yoghurt og Hermesetas Baking ind i piskefløden. Vask appelsinen grundigt og hæld den revne skal ind i blandingen. Varm 2 spsk appelsinjuice op. Tryk gelatinen ud og opløs den i juicen. Kom den let afkølede gelatineblanding i fløde-yoghurt-blandingen rør godt rundt. Hæld fyldet i formen og stryg overfladen glat. Sæt på køl i køleskabet i ca. 2 timer.
  4. Blød husblassen op i koldt vand til mango-yoghurt-blandingen. Pisk fløden til flødeskum. Bland yoghurt, Hermesetas Baking og mangopuré ind i piskefløden.Varm 2 spsk appelsinjuice op og opløs gelatinen i juicen. Tilsæt gelatineblandingen til fløde-yoghurtblandingen og rør godt rundt. Hæld fyldet i formen og stryg overfladen glat. Sæt det på køl i køleskabet i 4 timer eller natten over.
  5. Tag forsigtigt kagen ud af formen og sæt den på et serveringsfad. Pynt kagen med mango- og kiwiskiver, ananaskirsebær, appelsinstykker eller anden frugt og drys til sidst citronmelisse på.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
390 minutter
Kalorier pr. portion:
Produkter:
Portioner:
10
Ingredienser
Bund
granola eller knasende mysli
4 dl
margarine eller smør
50 g
honning
½ dl
Yoghurtfyld
plader gelatin
4
piskefløde
2 dl
tyrkisk yoghurt
2 dl
Hermesetas Baking -sokerinkorviketta
½ dl
appelsin (skal)
1
appelsinjuice
2 spsk
Mangojogurttitäyte
plader gelatine
4
piskefløde
2 dl
tyrkisk yoghurt
2 dl
Hermesetas Baking
½ dl
pureret mango
2 dl
appelsinjuice
2 spsk
Til pynt
Frisk frugt
Citronmelisse
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
14590
1459
kcal
3484
348
Protein g
62
6
Kulhydrater g
392
39
Fedt g
211
21