Mandelkage med æbler
Saftig og lækker: Denne mandel-æblekage vil begejstre din familie og dine venner. Kronen på bagværket er sprøde mandelflager - en kulinarisk fornøjelse for både øjne og mund. Hvis du gerne vil overraske din familie med noget lækkert i hverdagen, så gør det med vores lækre mandel- og æblekage.
Forberedelse
Næringsværdier pr. portion
1131
kj
269
kcal
9
protein g
16.5
kulhydrater g
18
fedt g
Ingredienser til 8 portioner
| 3 | Æbler |
| 1 | Æg |
| 1 spsk | Hermesetas Drys-Let |
| 115 g | Smør, smeltet |
| 1 tsk | Vaniljepulver |
| 100 g | Hvedemel |
| 75 g | Mandelmel |
| 2 tsk | Bagepulver |
| 1/2 tsk | Salt |
| 20 g | Hermesetas Drys-Let |
| 60 ml | Sødmælk |
| 2 | Æggeblommer |
| 40 g | Mandelflager |
