Opskrifter

Makroner

TILBEREDNING:

Forvarm ovnen til 180C.

Afmål mandelmel, kokos og Hermesetas Drys-Let i en røreskål. Hæld gradvist æggehviderne i skålen, sammen med vandet, og bland, så der opnås en let glat og fast blanding. Forbered en bageplade med bagepapir og form makronerne med en ske af blandingen. Top hver makron med en hel smuttet mandel og bag omkring 15 minutter indtil makronerne er faste og gyldne. Lad kagerne køle af i et par minutter og flyt så makronerne til en bakke, hvor de køles helt af.

I fryseren:
Opbevar i en fast beholder i op til to uger. Tø op to timer før servering.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
45 minutter
Kalorier pr. portion:
78
Produkter:
Portioner:
10
Ingredienser
Mandelmel
75 g
Tørret kokos
25 g
Hermesetas Drys-Let
10 spsk
Æggehvider
2
Vand
2 spsk
Mandelessens
1/4 tsk
Smuttede mandler
12
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
3246
325
kcal
775
78
Protein g
36
4
Kulhydrater g
11
1
Fedt g
66
7