Kålsalat med rødbede
Forberedelse
Næringsværdier pr. portion
426
kj
1790
kcal
13
protein g
16
kulhydrater g
34
fedt g
Ingredienser til 4 portioner
Salat:
| 500 g | Rødbeder |
| 2 spsk | Olivenolie |
| Salt | |
| Peber | |
| 150 g | Grønkål |
| 1 spsk | Olivenolie |
| 1 spsk | Æblevineddike |
| 100 g | Rødkål |
| 150 g | Gedeost |
| 50 g | Valnøddekerner |
| 1/2 | Granatæblekerner fra 1/2 granatæble |
Vinaigrette:
| 1 | Saft fra 1 citron |
| 1 spsk | Æblevineddike |
| 10 dråber | Hermesetas Liquid |
| 4 spsk | Olivenolie |
| Salt | |
| Peber |
