Opskrifter

TILBEREDNING:

Krydderierne lægges i et glas og overhældes med 1 dl vodka eller Brøndum snaps. Tildæk glasset og lad det trække i 24 timer, hvorefter Krydderierne sies fra. Rødvinen opvarmes langsomt i en gryde sammen med rosiner, mandelsplitter og Hermesetas Drys-Let. Til sidst tilsættes den krydrede spiritus.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
15 minutter
Kalorier pr. portion:
700
Produkter:
Portioner:
5
Ingredienser
Hel kanel
1
Lille stykke ingefær
1
Kardemommefrø
4
Hele nelliker
10
Vodka el. Brøndum snaps
1 dl
Flaske rødvin
1
Rosiner
75 g
Mandelsplitter
50 g
Hermesetas Drys-Let
5-6 spsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
14691
2938
kcal
3 501
700
Kulhydrater g
95
19
Fedt g
28
6