Opskrifter

Jordbærsuppe med semulje-gnocchi

TILBEREDNING:

Kog mælk, Hermesetas, citronsaft og skræller op, tilføj semulje, rør godt om. Lad det simre i 5 minutter. Tag gryden fra varmen, lad køle af, og bland så kvarken i. Fordel massen på en kold bageplade i et 1 cm tykt lag. Lad det køle af og stivne. 350 g jordbær skal nu simre kortvarigt med hvidvinen og Hermesetas, blend derefter. Smag til med kirsebærlikør. Skær de resterende jordbær i skiver og fordel dem med pureen på 4 suppetallerkener. Tildan hjerter elle romber af semuljemassen, og læg dem ned i suppen.

Variationer:
I stedet for jordbær kan man også bruge hindbær, brombær, hyldebær eller blåbær. Kan også serveres isafkølet.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
50 minutter
Kalorier pr. portion:
159
Produkter:
Portioner:
4
Ingredienser
Gnocchi:
Mælk
1 1/2 dk
Hermesetas Drys-Let (eller)
3 spsk
Hermesetas Flydende (eller)
1 tsk
citron, saft og revet skal
1/2
Semulje
50 g
Mager kvark
100 g
Soppa:
Jordbær
500 g
Hvidvin
3/4 dl
Hermesetas Drys-Let (eller)
3 spsk
Hermesetas Flydende (eller)
1 tsk
Kirsebærlikør efter smag
2 spsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
2651
663
kcal
637
159
Protein g
26
7
Kulhydrater g
91
23
Fedt g
7
2