Opskrifter

Ingefærkage

TILBEREDNING:

Forvarm ovnen til 150C/gas: trin 2

Smør en 1 kg brødform og læg bagepapir i den. Smelt langsomt margarine og sirup ved lav varme. Rør Hermesetas Drys-Let, siet mel, ingefær og kanel sammen med det piskede æg. Varm mælken lidt op, tilsæt natron og rør det sammen med hovedblandingen. Når blandingen er jævn, skal den hældes ned i den smurte form og bage i ca. 1 time, indtil den er hævet. Læg kagen på en bagerist og lad den køle af. Server den herefter i skiver og eventuelt med smør.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
105 minutter
Kalorier pr. portion:
100
Produkter:
Portioner:
20
Ingredienser
Fedtfattigt fedtstof
100 g
Hermesetas Drys-Let
10 spsk
Mørk sirup
2 spsk
Almindeligt mel
175 g
Knust ingefær
2 1/2 tsk
Kanel
1 tsk
Æg, pisket
1
Mælk
150 ml
Natron
1 tsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
8360
418
kcal
2000
100
Kulhydrater g
160
8
Fedt g
140
7