Opskrifter

Hurtig kirsebæris

Yoghurt, fløde, kirsebær og 2 spiseske Hermesetas: 4 ingredienser til en hurtig kirsebæris, som du sent vil glemme.

Forberedelse:

  1. Blend de frosne kirsebær og Hermesetas Drys-Let sammen i en køkkenmaskine så meget som muligt. Bland yoghurt og fløde sammen og tilsæt det lidt ad gangen. Serveres og nydes med det samme.

    Tip: Opskriften kan også sagtens laves uden en kraftfuld køkkenmaskine. Du skal bare lade kirsebærrene tø op i 10 minutter først og blende dem med Hermesates Drys-Let, yoghurt og fløde. Herefter hældes den færdige kirsebærblanding i en flad skål og kommes i fryseren. Rør rundt hver halve time, mens du venter på, at isen krystalliserer. Dette kan man også gøre, hvis isen er blevet for flydende.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
10 minutter
Kalorier pr. portion:
224
Produkter:
Portioner:
2
Ingredienser
Kirsebær, frosne
300 g
Hermesetas Drys-Let
2 spsk
Yoghurt
100 g
Fløde
50 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
1881
941
kcal
448
224
Protein g
9
4.5
Kulhydrater g
53
26.5
Fedt g
22.5
11.5