Hjemmelavede müslibarer med bananer og chokolade
Hjemmelavede müslibarer egner sig perfekt som energigivende mellemmåltid: Med bananer, chokolade og cashewnødder, som giver dig ny energi
Forberedelse:
- Forvarm ovnen til 180°C over-/undervarme.
De tørre ingredienser hældes i en skål og blandes godt. Mos bananerne med en gaffel og tilføj mosen til de tørre ingredienser sammen med kokosolien og ægget og rør godt rundt. - Fordel massen jævnt på en bageplade beklædt med bagepapir (i et ca. 2 cm tykt lag) og skær massen ud i i rektangler på ca. 2x5 cm og lad dem bage i den forvarmede ovn i 30 minutter.
- Lad barerne køle helt af, inden du pynter dem. Til brug for topping smeltes ca. 30 g chokolade over vandbad, som herefter dryppes hen over barerne.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Til dejen
Bananer, meget modne
1
Kokosolie
65 g
Æg, str. M
1
Havregryn, grove
200 g
Cashewnødder, hakkede
50 g
Kokosmel
50 g
Bagekakao
2 spsk
Kakaonibs
1 spsk
Hermesetas Drys-Let
2 tsk
Til pynt
Chokolade (min. 60 % kakao)
30 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
9987
499
kcal
2378
119
Protein g
63
3
Kulhydrater g
184
9
Fedt g
159
8