Opskrift

Hjemmelavede müslibarer med bananer og chokolade

Hjemmelavede müslibarer egner sig perfekt som energigivende mellemmåltid: Med bananer, chokolade og cashewnødder, som giver dig ny energi

Forberedelse:

  1. Forvarm ovnen til 180°C over-/undervarme.

    De tørre ingredienser hældes i en skål og blandes godt. Mos bananerne med en gaffel og tilføj mosen til de tørre ingredienser sammen med kokosolien og ægget og rør godt rundt.
  2. Fordel massen jævnt på en bageplade beklædt med bagepapir (i et ca. 2 cm tykt lag) og skær massen ud i i rektangler på ca. 2x5 cm og lad dem bage i den forvarmede ovn i 30 minutter.
  3. Lad barerne køle helt af, inden du pynter dem. Til brug for topping smeltes ca. 30 g chokolade over vandbad, som herefter dryppes hen over barerne.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
45 minutter
Kalorier pr. portion:
119
Produkter:
Portioner:
20
Ingredienser
Til dejen
Bananer, meget modne
1
Kokosolie
65 g
Æg, str. M
1
Havregryn, grove
200 g
Cashewnødder, hakkede
50 g
Kokosmel
50 g
Bagekakao
2 spsk
Kakaonibs
1 spsk
Hermesetas Drys-Let
2 tsk
Til pynt
Chokolade (min. 60 % kakao)
30 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
9987
499
kcal
2378
119
Protein g
63
3
Kulhydrater g
184
9
Fedt g
159
8