Opskrift

Hindebærkys

Hindebærkys

TILBEREDNING:

Forvarm ovnen til 190°C/gas: trin 5.
Bland fedtstoffet sammen med Hermesetas Drys-Let. Bland ægget i lidt efter lidt, sigt derefter mel og bagepulver i, tilsæt mandelessens og nok mælk til at gøre blandingen ret fast. Tag små portioner af blandingen og rul dem til kugler med fugtede hænder. Anbring dem på smurte bageplader. Tryk dem lidt flade med en gaffel. Sørg for, at også gaflen er lidt fugtig. Bages i ca. 15 minutter, indtil de er gyldenbrune. Lad dem køle af, læg dem derefter oven på hinanden parvis med hindbær-marmeladen imellem og servér dem i kageforme.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
45 minutter
Kalorier pr. portion:
102
Produkter:
Portioner:
12
Ingredienser
Fedtfattigt fedtstof
100 g
Hermesetas Drys-Let
8 spsk
Æg pisket
1
Selvhævende mel
100 g
Majsmel
100 g
Bagepulver
1/2 tsk
Skummetmælk
4 spsk
Et par dråber mandelessens
Hindbærmarmelade med lavt sukkerindhold
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
5121
427
kcal
1224
102
Kulhydrater g
192
16
Fedt g
48
4