Opskrifter

Heksekoste til Halloween

Hej alle horror-fans. Hvad med en heksekost lavet af saltstænger, purløg og Gouda-ost til næste Halloween-fest? Og flødeost-dip med karrypulver.

Forberedelse:

  1. Til flødeostcremen røres flødeost sammen med karrypulver, Hermesetas Flydende og citronsaft.
  2. Læg osteskiverne ovenpå hinanden og skær dem igennem på langs i to halve. Skær begge stabler ost i strimler på 0,5 cm UDEN at skære hele vejen igennem, men stop ca. 1,5 cm fra toppen, så der efterlades en kant foroven.
  3. Smør herefter kanten foroven på hver osteskive med lidt flødeostcreme, læg en saltstang i den ene ende og rul ostestykket rundt om. Bind "kostene" sammen med en stilk purløg.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
15 minutter
Kalorier pr. portion:
40
Produkter:
Portioner:
10
Ingredienser
Til heksekostene
Saltstænger
12 stk.
Purløgstilke
12 stk.
Tynde skiver Gouda-ost
3 stk.
Til flødeostcremen
Flødeost
50 g
Hermesetas Flydende
10 dråber
Citronsaft
2 tsk
Karrypulver
1 tsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
1688
169
kcal
402
40
Protein g
16
1.5
Kulhydrater g
9.5
1
Fedt g
33.5
3.5