Heksekoste til Halloween
Hej alle horror-fans. Hvad med en heksekost lavet af saltstænger, purløg og Gouda-ost til næste Halloween-fest? Og flødeost-dip med karrypulver.
Forberedelse:
- Til flødeostcremen røres flødeost sammen med karrypulver, Hermesetas Flydende og citronsaft.
- Læg osteskiverne ovenpå hinanden og skær dem igennem på langs i to halve. Skær begge stabler ost i strimler på 0,5 cm UDEN at skære hele vejen igennem, men stop ca. 1,5 cm fra toppen, så der efterlades en kant foroven.
- Smør herefter kanten foroven på hver osteskive med lidt flødeostcreme, læg en saltstang i den ene ende og rul ostestykket rundt om. Bind "kostene" sammen med en stilk purløg.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Til heksekostene
Saltstænger
12 stk.
Purløgstilke
12 stk.
Tynde skiver Gouda-ost
3 stk.
Til flødeostcremen
Flødeost
50 g
Hermesetas Flydende
10 dråber
Citronsaft
2 tsk
Karrypulver
1 tsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
1688
169
kcal
402
40
Protein g
16
1.5
Kulhydrater g
9.5
1
Fedt g
33.5
3.5