Gulerodssalat med rosiner og karry
Denne veganske gulerodssalat med rosiner gør din dag mere farverig og også lidt mere krydret, takket være karryen. Og: Den tager kun 10 minutter at tilberede - velbekomme!
Forberedelse:
- Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler med en skrællekniv.
- Til dressingen røres æbleeddike, solsikkeolie, karry og Hermesetas Drys-Let sammen til en dressing, som hældes over gulerødderne. Tilsæt rosiner og friskhakket persille og smag til med salt. Lad salaten trække lidt, inden den serveres.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Til salaten:
Gulerødder
200 g
Rosiner
1 spsk
Hakket persille
1 spsk
Til dressingen:
Solsikkeolie
2 spsk
Æbleeddike
2 spsk
Hermesetas Flydende
5 dråber
Karry
1/2 tsk
Salt
1 prys
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
1239
619
kcal
295
147
Protein g
2
1
Kulhydrater g
24
12
Fedt g
21
10.5