Opskrift

Gulerodssalat med rosiner og karry

Denne veganske gulerodssalat med rosiner gør din dag mere farverig og også lidt mere krydret, takket være karryen. Og: Den tager kun 10 minutter at tilberede - velbekomme!

Forberedelse:

  1. Skræl gulerødderne og skær dem i tynde strimler med en skrællekniv.
  2. Til dressingen røres æbleeddike, solsikkeolie, karry og Hermesetas Drys-Let sammen til en dressing, som hældes over gulerødderne. Tilsæt rosiner og friskhakket persille og smag til med salt. Lad salaten trække lidt, inden den serveres.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
10 minutter
Kalorier pr. portion:
147
Produkter:
Portioner:
2
Ingredienser
Til salaten:
Gulerødder
200 g
Rosiner
1 spsk
Hakket persille
1 spsk
Til dressingen:
Solsikkeolie
2 spsk
Æbleeddike
2 spsk
Hermesetas Flydende
5 dråber
Karry
1/2 tsk
Salt
1 prys
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
1239
619
kcal
295
147
Protein g
2
1
Kulhydrater g
24
12
Fedt g
21
10.5