Opskrifter

Glarmestersild

TILBEREDNING:

Spegesildene udvandes i koldt vand 8-12 timer. Tør silde-fileterne i køkken-rulle og skær dem i passende stykker. Giv lagen et opkog og lad den køle af. Tilsæt allehånde, sennepskorn og laurbærblade. Sildefileterne lægges lagvis med de skivede gulerødder, porrer, peberrod og løg i en skål. Når lagen er kold, hældes den over – sildene skal helst stå og trække i et par døgn.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
30 minutter
Kalorier pr. portion:
275
Produkter:
Portioner:
8
Ingredienser
Spegesildfileter
600 g
Stykke peberrod
1
Små gulerødder
1
Rødløg
2
Tynde porrer
2
Sennepskorn
2 tsk
Allehånde
2 tsk
Laurbærblade
2
Lag:
Lagereddike
1 1/2 dl
Vand
3 dl
Hermesetas Drys-Let
3/4 dl
Salt
2 - 3 tsk
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
3129
391
kcal
748
94
Kulhydrater g
29
4
Fedt g
7
1