Opskrift

Gedeostesalat

Gedeostesalat

TILBEREDNING:

Udmål solbær, Hermesetas Drys-Let og delt vaniljestang ned i gryden. Opvarm til kogepunktet og lad simre et stykke tid. Lad det køle af. Bland salatblandingen, overskårne cherrytomater, hakkede soltørrede tomater, olivenolie, limesaft, Hermesetas Drys-Let, salt og peber. Bland salaten grundigt. Skær de ristede brødskiver ud i terninger. Fordel salaten på tallerkenerne, drys brødtern på salaten og fordel gedeost-skiver på portionerne. Fordel solbærmarmeladen over osten lige inden serveringen.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
40 minutter
Kalorier pr. portion:
391
Produkter:
Portioner:
4
Ingredienser
Solbærmarmelade:
Solbær
200 g
Hermesetas Drys-Let
1 dl
Vaniljestang
1
Til salaten:
Færdiglavet grøn salatblanding
300 g
Cherrytomater
12
Soltørrede tomater
8
Olivenolie
1/2 dl
Lime
1
Hermesetas Drys-Let
2 tsk
Salt, peber
Skiver fuldkornsbrød
2 eller 60g
Gedeost
200 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
6537
1634
kcal
1564
391
Protein g
52
13
Kulhydrater g
72
18
Fedt g
108
27