Frugtkage
Frugtkage uden sukker: Den lette sødme fra Hermesetas Drys-Let understreger smagen af kiwi, banan, druer, hindbær og blåbær.
Forberedelse:
- Kage: Forvarm ovnen til 200 °C. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med Hermesetas Drys-Let indtil blandingen bliver luftig. Hæld smørret i og pisk det sammen.
- Sigt mel, bagepulver og vaniljepulver sammen i en skål. Tilsæt på skift melblandingen og mælken lidt ad gangen til æggeblandingen mens der røres, og fortsæt indtil alt er tilsat og dejen er fin og ensartet uden klumper.
- Beklæd en bageform (32x22 cm) med bagepapir og hæld dejen i formen. Bag kagen i ovnen i ca. 30 minutter. Tag kagen ud af ovnen og lad den køle helt af.
- Topping: Hæld piskefløden i en skål og pisk den til en luftig flødeskum. Tilsæt vaniljepulver og skyr, og vend det sammen.
- Skræl banan og kiwi og skær frugterne i skiver. Dekorér kagen først med flødecremen og til sidst med frugter og bær.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Kage:
Hermesetas Drys-Let
35 g
æg
6
Smør, stuetemperatur
70 g
Hvedemel
375 g
Bagepulver
4.5 tsk
Vaniljepulver
1 tsk
Mælk
3 dl
Topping:
Piskefløde
2 dl
Vaniljepulver
0.5 tsk
Skyr
1 dl
Banan
1
Kiwier
3
Friske hindbær
60 g
Friske blåbær
60 g
Stenfri vindruer
50 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
15069
1256
kcal
3588
299
Protein g
115
9.5
Kulhydrater g
375.5
31
Fedt g
180.5
15