Opskrift

Frugtkage

Frugtkage uden sukker: Den lette sødme fra Hermesetas Drys-Let understreger smagen af kiwi, banan, druer, hindbær og blåbær.

Forberedelse:

  1. Kage: Forvarm ovnen til 200 °C. Slå æggene ud i en skål og pisk dem sammen med Hermesetas Drys-Let indtil blandingen bliver luftig. Hæld smørret i og pisk det sammen.
  2. Sigt mel, bagepulver og vaniljepulver sammen i en skål. Tilsæt på skift melblandingen og mælken lidt ad gangen til æggeblandingen mens der røres, og fortsæt indtil alt er tilsat og dejen er fin og ensartet uden klumper.
  3. Beklæd en bageform (32x22 cm) med bagepapir og hæld dejen i formen. Bag kagen i ovnen i ca. 30 minutter. Tag kagen ud af ovnen og lad den køle helt af.
  4. Topping: Hæld piskefløden i en skål og pisk den til en luftig flødeskum. Tilsæt vaniljepulver og skyr, og vend det sammen.
  5. Skræl banan og kiwi og skær frugterne i skiver. Dekorér kagen først med flødecremen og til sidst med frugter og bær.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
60 minutter
Kalorier pr. portion:
299
Produkter:
Portioner:
12
Ingredienser
Kage:
Hermesetas Drys-Let
35 g
æg
6
Smør, stuetemperatur
70 g
Hvedemel
375 g
Bagepulver
4.5 tsk
Vaniljepulver
1 tsk
Mælk
3 dl
Topping:
Piskefløde
2 dl
Vaniljepulver
0.5 tsk
Skyr
1 dl
Banan
1
Kiwier
3
Friske hindbær
60 g
Friske blåbær
60 g
Stenfri vindruer
50 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
15069
1256
kcal
3588
299
Protein g
115
9.5
Kulhydrater g
375.5
31
Fedt g
180.5
15