Frisk agurk-avocado-salat med grape og røget laks
Kreativ salat til fansene af røget laks: Fremtryl et kulinarisk mesterværk med salatagurk, avocado og grape - velbekomme!
Forberedelse
- Skær salatagurken i brede strimler med en universalskræller. Skær avocadoen i tern og skær forårsløget i små ruller.
Filtér grapen, opfang saften til dressingen og stil begge dele til side. - Hæld alle ingredienser til dressingen inkl. Hermesetas Flydende og den opfangede grapesaft (ca. 50 ml) i en skål og rør rundt.
- Bland alle salatingredienser med dressingen i en skål og fordel på to tallerkner. Træk laksen i stykker og fordel på to tallerkner. Drys de ristede pinjekerner henover og servér.
Næringsværdier pr. portion
2642
kj
629
kcal
29
protein g
21.5
kulhydrater g
47
fedt g
Ingredienser til 2 portioner
Salat:
| 1 | salatagurk |
| 1 | avocado |
| 1 | grape, pink |
| 2 | forårsløg |
| 125 g | røget laks |
| 50 g | ristede pinjekerner |
Dressing:
| 50 ml | grapesaft (opfanges ved fileteringen) |
| 25 ml | olivenolie |
| 5 ml | Hermesetas Flydende |
| 1/2 tsk | salt |
| sort peber |
