Flamberede bananer
Flamberede bananer med whisky, vaniljeis og et drys kanel: Denne dessert egner sig fantastisk til spontane gæster – den er klar på kun 20 minutter!
Forberedelse:
- Smelt smørret på en pande sammen med Hermesetas Drys-Let. Tilsæt vaniljekorn og kanel og rør rundt.
- Halvér bananen og læg den i saucen. Hæld whisky over bananen og sæt ild til whiskyen med en lighter. Lad ilden dø ud og server bananerne med en kugle vaniljeis.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Smør
40 g
Hermesetas Drys-Let
1 spsk
Korn fra ½ vaniljestang
Stødt kanel
1/2 tsk
Banan
1
Whisky
1 dl
Serveringsforslag:
Kugler vaniljeis
2
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
3477
1739
kcal
828
414
Protein g
5.5
3
Kulhydrater g
53.5
27
Fedt g
42
21