Engelsk chokoladebudding
TILBEREDNING:
Bræk chokoladen i stykker og smelt den i et varmt vandbad Lad det afkøle lidt. Æggeblommer, Hermesetas Drys-Let, vanilje og vand blandes til en lys skummende creme. Rør forsigtigt chokoladen i. Bland mandler og rasp. Pisk æggehvide sammen med bagepulveret, indtil det stivner. Rør forsigtigt mandler og rasp sammen med chokoladecremen. Læg massen i en lille, godt smurt budding- eller souffleform (eller en buddingform). Sæt formen i et stort ildfast fad eller bradepande med kogende vand. Vandet skal nå indtil en tredjedel op på formen. Lad det småkoge i en 180 grader varm ovn i ca. 40 minutter. Skær appelsinfiletter, pres resterne for saft. Kog appelsinsaften og alle de andre ingredienser kortvarigt under omrøring, lad det derefter køle af. Tilføj appelsinfiletterne. Server dem sammen med den stadig varme, udhældte budding.