Eksotisk kokos-vanilje chiabudding med bær.
Send dine smagssanser på en rejse: Med den eksotiske kokos-vanilje chiabudding med bær samler du helt nye indtryk.
Forberedelse:
- Hak cashewkernerne og bland dem i en skål med de øvrige tørre ingredienser. Tilsæt mælken og rør godt rundt med en ske for at undgå klumper.
Bemærk: Det er helt normalt, at mælken stadig ser meget flydende ud; chiafrøene opsuger væsken med tiden. - Dæk skålen til og lad den hæve i køleskabet i mindst 3 timer (eller hellere: natten over). Omrøres gerne af og til, om muligt.
- Fordel hver 1 spsk frosne blåbær på to glas til servering. Dæk hvert glas med halvdelen af chiabuddingen og pynt med blandede bær.
Tip: Som et alternativ til bærrene smager den eksotiske chiabudding også dejligt pyntet med mango eller ananas.
Generelle oplysninger
Ingredienser
Chiapudding:
mælk
300 ml
chiafrø
30 g
kokosmel
30 g
cashewkerner
30 g
Hermesetas Drys-Let
1 spsk
malet vanilje
1 knsp
Pynt:
frosne blåbær
2 spsk
blandede friske bær
f.eks. jordbær, hindbær og blåbær
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
3200
1600
kcal
762
381
Protein g
28
14
Kulhydrater g
46
23
Fedt g
55
27.5