Opskrifter

Chokoladefondant med chokolademousse

TILBEREDNING:

Chokoladefondant:
Chokolade og smør smeltes over vandbad. Hermesetas Drys-Let og æg piskes hvidt og monteres med sigtet hvedemel. De to masser vendes sammen og hældes i muffinsforme. Bages ca. 8 minutter ved 180º C.

Mousse:
Chokoladen smeltes over vandbad. Æg og Hermesetas Drys-Let røres sammen. Fløden piske let. Æggemasse vendes i den smeltede chokolade og vendes forsigtig med piskefløden. Sættes på køl et par timer.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
60 minutter
Kalorier pr. portion:
866
Produkter:
Portioner:
8
Ingredienser
Chokoladefondant:
Mørk chokolade 70%
280 g
Smør
175 g
Æg
8
Mel
150 g
Hermesetas Drys-Let
6 tsk
Mousse:
Mørk chokolade 70%
200 g
Æggeblomme
5
Hermesetas Drys-Let
3 tsk
Piskefløde
1/2 l
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
29104
3638
kcal
6928
866
Protein g
920
15
Kulhydrater g
384
48
Fedt g
544
68