Opskrift

Brownies

Brownies

TILBEREDNING:

Ovnen forvarmes til 180 °C.
Smørret kommes i en mellemstor pande, chokoladen tilsættes i store stykker og smeltes ved mellemhøj temperatur. Massen afkøles en smule. De piskede æg løftes langsomt under chokolademassen og blandes. Alle resterende ingredienser tilsættes og det hele røres godt sammen. Massen kommes i den smurte, kvadratiske bageform, hvor der forinden blev lagt bagepapir i bunden. Massen glattes. Bages i 10 minutter ved 180 grader. Afkøles en smule og skæres op i 2 x 2 cm kvadrater. Efter afkøling drysses med flormelis.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
30 minutter
Kalorier pr. portion:
84
Produkter:
Portioner:
50
Ingredienser
Blød smør
120 g
Mørk chokolade
200 g
Æg, pisket
2
Knivspids
Hermesetas Drys-Let
15 g
Mel
150 g
Valnødder, groft hakket
200 g
Flormelis til drysning
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
17550
350
kcal
4200
84
Protein g
83
2
Kulhydrater g
205
4
Fedt g
333
7