Opskrifter

Bananmuffins med valnødder

Er du en kræsen slikmund? Prøv disse udsøgte, sunde muffins med speltmel, havregryn, bananer og valnødder.

Forberedelse:

  1. Varm ovnen op til 180°C over-/ undervarme Kom de tørre ingredienser (speltmel, havregryn, Hermesetas Drys-Let, bagepulver, natron og kanel) i en skål og bland det hele godt sammen. Hak valnødderne og stil dem tilside.
  2. Mos bananerne med en gaffel og rør dem sammen med rapsolien og ægget til en ensartet masse. Kom de mosede bananer og halvdelen af valnødderne i melblandingen og rør rundt. Fordel den færdige dej i 4 små muffinsforme, drys resten af valnødderne henover bag dem i 30 minutter.
Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
40 minutter
Kalorier pr. portion:
338
Produkter:
Portioner:
4
Ingredienser
Speltmel
70 g
Havregryn, finvalsede
50 g
Hermesetas Drys-Let
5 g
Bagepulver
1 tsk
Natron
1 tsk
Kanel
1/2 tsk
Bananer, meget modne
2 stk.
Rapsolie
3 spsk
Æg (str. M)
1 stk.
Valnødder
40 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
5682
1420
kcal
1353
338
Protein g
32
8
Kulhydrater g
148
37
Fedt g
70
17.5