Opskrift

Æble strudel

TILBEREDNING:

Ingredienserne til dejen blandes og røres til en jævn dej.
Lad stå i 30 minutter.

Skræl æblerne, del dem i fire og fjern kernehusene til fyldet. Riv æblerne med et rösti-rivejern. Bland dem med citronsaft og citronskal med det samme. Tilføj Hermesetas, kanel og vindruer, rør rundt.
Læg dejen ud på et melet underlag og rul den ud til en meget tynd, stor firkant. Læg den på et stykke dug. Fordel fyldet på dejen, lad 3 cm være frit ude i siderne. Fold det frie stykke op over fyldet. Rul sammen til en roulade ved hjælp af stoffet. Læg strudelen på en bageplade med bagepapir og pensl den med den flydende margarine. Bag strudelen ved 220º i 25 minutter i en forvarmet ovn. Serveres enten, mens den stadig er varm, eller kold.

Generelle oplysninger
Tilberedningstid:
80 minutter
Kalorier pr. portion:
140
Produkter:
Drys-Let, Flydende
Portioner:
12
Ingredienser
Strudeldej:
Fuldkornsmel
150 g
Flydende margarine
30 g
Æg
1
Salt
1 knivspids
Vand
1/2 dl
Hermesetas Drys-Let
1 strøget spsk.
Fyld:
Æbler
1 kg
citron, saft og revet skal
1
Hermesetas Drys-let
5 strøgne spsk.
eller Hermesetas Flydende
1 1/2 tsk
Kanel
1 spsk
Vindruer
80 g
Flydende margarine eller smør
10 g
Næringsværdi
Opskrift:
Portion:
kJ
7020
585
kcal
1680
140
Kulhydrater g
Fedt g