Search

Vinterkrydrede cupcakes

60 minutter
Bagning
Desserter

Uanset om du bor i København, Ålborg eller Esbjerg: Denne opskrift på cupcakes er bare lækker! Skyr, et traditionelt islandsk surmælksprodukt, giver den specielle smag.

Forberedelse

  1. Forvarm ovnen til 170 °C. Hæld de tørre ingredienser i en skål og rør dem sammen. Tilsæt smørret og rør i et par minutter. Tilsæt cremefraiche, pisk, og tilsæt æggene ét ad gangen under omrøring indtil dejen er fin og ensartet.
  2. Fyld dejen i cupcakeforme, så formene er 3/4 fyldt op, og stil dem i ovnen. Bag cupcakesne i 18 minutter eller indtil de er færdige. Tag cupcakesne ud af ovnen og lad dem køle fuldstændig af.
  3. Hæld alle ingredienserne til frostingen i en skål og pisk dem grundigt igennem indtil frostingen er let og luftig. Smag til og tilsæt evt. mere Hermesetas efter behov. Fyld frostingen på en sprøjtepose med en stjernetyl, og dekorer dine cupcakes med en flot swirl.

Næringsværdier pr. portion

1352
kj
322
kcal
7
protein g
15
kulhydrater g
26
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 10 portioner

Cupcake:

180 g Hvedemel
20 g Hermesetas Drys-let
2 tsk Bagepulver
1 1/2 tsk Kanel
1 tsk Stødt muskatnød
1/2 tsk Salt
1 tsk Vaniljepulver
120 g Smør, stuetemperatur
1 dl Creme fraiche
1 Æg, stuetemperatur
180 g Hvedemel 20 g Hermesetas Drys-let 2 tsk Bagepulver 1 1/2 tsk Kanel 1 tsk Stødt muskatnød 1/2 tsk Salt 1 tsk Vaniljepulver 120 g Smør, stuetemperatur 1 dl Creme fraiche 1 Æg, stuetemperatur

Frosting:

250 g Mascarpone
4 spsk Skyr
1-2 tsk Hermesetas Drys-let
250 g Mascarpone 4 spsk Skyr 1-2 tsk Hermesetas Drys-let

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt