Search

Vegansk varm chokolade med havremælk

10 minutter
Drikke

Lust auf eine vegane Verlockung? Dann gönnen Sie sich eine heisse Schokolade mit Hafermilch, hochprozentiger Bitterschokolade und einer Prise Zimt.

Forberedelse

  1. Kom alle ingredienserne i en gryde, rør det hele sammen med et piskeris og giv det et kort opkog. Derigennem opløses kakaoen og chokoladen og stivelsen binder den varme chokolade.
  2. Fordel den varme chokolade i to kopper og serveres. Du kan vælge at tilsætte lidt opskummet havremælk (eller vegansk fløde) og pynte med et drys kakao eller kanel. Nydes varm.

Næringsværdier pr. portion

878
kj
209
kcal
4.5
protein g
28
kulhydrater g
7.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 2 portioner

500 ml Havremælk
20 g Mørk chokolade (min. 70% kakao)
2 spsk Kakaopulver, stærkt affedtet
2 spsk Hermesetas Drys-Let
1 spsk Stivelse
1 drys Kanel
500 ml Havremælk 20 g Mørk chokolade (min. 70% kakao) 2 spsk Kakaopulver, stærkt affedtet 2 spsk Hermesetas Drys-Let 1 spsk Stivelse 1 drys Kanel

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt