Vegansk varm chokolade med havremælk
Lust auf eine vegane Verlockung? Dann gönnen Sie sich eine heisse Schokolade mit Hafermilch, hochprozentiger Bitterschokolade und einer Prise Zimt.
Forberedelse
- Kom alle ingredienserne i en gryde, rør det hele sammen med et piskeris og giv det et kort opkog. Derigennem opløses kakaoen og chokoladen og stivelsen binder den varme chokolade.
- Fordel den varme chokolade i to kopper og serveres. Du kan vælge at tilsætte lidt opskummet havremælk (eller vegansk fløde) og pynte med et drys kakao eller kanel. Nydes varm.
Næringsværdier pr. portion
878
kj
209
kcal
4.5
protein g
28
kulhydrater g
7.5
fedt g
Ingredienser til 2 portioner
500 ml | Havremælk |
20 g | Mørk chokolade (min. 70% kakao) |
2 spsk | Kakaopulver, stærkt affedtet |
2 spsk | Hermesetas Drys-Let |
1 spsk | Stivelse |
1 drys | Kanel |