Vegane overnight oats
Das flexible Frühstück für Veganer: Unsere Overnight Oats mit Granatapfelkernen, Blaubeeren und Mandeln schmecken sowohl zu Hause als auch unterwegs.
Forberedelse
- Kom havregrynene i en skål og bland dem sammen med chiafrø, mandeldrik og Hermesetas Flydende aftenen før. Stil den tildækkede skål på køl og lad den stå og trække natten over.
- Næste morgen skal grøden blot røres rundt, drysses med toppings og serveres.
Tip: Overnight oats egner sig også perfekt til at tage med som morgenmad i et lille glas.
Næringsværdier pr. portion
886
kj
211
kcal
6.5
protein g
28
kulhydrater g
8
fedt g
Ingredienser til 2 portioner
Til overnight oats
| 50 g | Havregryn |
| 1 tsk | Chiafrø |
| 150 ml | Mandeldrik |
| 15 dråber | Hermesetas Flydende |
| 1 drys | Kanel |
Til topping
| 1/2 | Pære, i tern |
| 2 spsk | Granatæblekerner |
| 1 spsk | Blåbær |
| 10 g | Mandler, hakkede |
