Search

Vandmelon-granita

10 minutter
Desserter

De bedste is-ideer kommer fra det solfyldte Italien: Vores vandmelon-granita smager dejligt forfriskende - uanset hvor du er.

Forberedelse

  1. Skær skrællen af vandmelonen og skær melonkødet i grove stykker, tag kernerne ud. Kom melonkødet i blenderen.

    Pres limefrugterne og hæld saften i blenderen sammen med 2 tsk. Hermesetas Drys-Let og blend.
  2. Pres herefter blandingen igennem en si og stil blandingen i fryseren i en form med tætsluttende låg i ca. 2 timer.

    Bemærk: På dette tidspunkt er granitaen stadig meget flydende. En form med tætsluttende låg sikrer, at der ikke løber noget ud i fryseren.
  3. Når granitaen så småt begynder at blive frossen, skal du røre rundt i den ad flere omgange. Brug en gaffel til at løsne den delvist frosne masse, så der ikke dannes alt for mange iskrystaller og stil granitaen tilbage i fryseren. Gentag denne fremgangsmåde så mange gange som muligt, indtil granitaen har den ønskede konsistens.
    Anret granitaen i dessertskåle eller glas og pynt med frisk mynte, serveres straks.

Næringsværdier pr. portion

104
kj
25
kcal
0.5
protein g
5
kulhydrater g
0.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 8 portioner

600 g Vandmelon, uden kerner og skræl
1 Lime1
2 tsk Hermesetas Drys-Let
10 g Evt. mynte til pynt
600 g Vandmelon, uden kerner og skræl 1 Lime1 2 tsk Hermesetas Drys-Let 10 g Evt. mynte til pynt

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt