Vandmelon-granita
De bedste is-ideer kommer fra det solfyldte Italien: Vores vandmelon-granita smager dejligt forfriskende - uanset hvor du er.
Forberedelse
- Skær skrællen af vandmelonen og skær melonkødet i grove stykker, tag kernerne ud. Kom melonkødet i blenderen.
Pres limefrugterne og hæld saften i blenderen sammen med 2 tsk. Hermesetas Drys-Let og blend. - Pres herefter blandingen igennem en si og stil blandingen i fryseren i en form med tætsluttende låg i ca. 2 timer.
Bemærk: På dette tidspunkt er granitaen stadig meget flydende. En form med tætsluttende låg sikrer, at der ikke løber noget ud i fryseren. - Når granitaen så småt begynder at blive frossen, skal du røre rundt i den ad flere omgange. Brug en gaffel til at løsne den delvist frosne masse, så der ikke dannes alt for mange iskrystaller og stil granitaen tilbage i fryseren. Gentag denne fremgangsmåde så mange gange som muligt, indtil granitaen har den ønskede konsistens.
Anret granitaen i dessertskåle eller glas og pynt med frisk mynte, serveres straks.
Næringsværdier pr. portion
104
kj
25
kcal
0.5
protein g
5
kulhydrater g
0.5
fedt g
Ingredienser til 8 portioner
600 g | Vandmelon, uden kerner og skræl |
1 | Lime1 |
2 tsk | Hermesetas Drys-Let |
10 g | Evt. mynte til pynt |