Search

Vadelma-sitruunamuffinit

45 minutter
Bagning
Desserter

Forberedelse

  1. Varm ovnen op til 200 °C.
  2. Smelt smørret. Hak hindbærrene groft. Riv citronskallen af og pres saften ud af citronen. Bland smør, citroner, yoghurt og æg sammen i en skål. Hæld forsigtigt de tørre ingredienser ind i blandingen. Rør hindbærrene ind i dejen med en dejskraber.
  3. Bland dejen ensartet ind i fordybningerne i en muffinform. Bag i ovnen på midterste rille i ca. 20-25 minutter. Lad muffins’ene køle af et øjeblik og nyd dem lune.

Næringsværdier pr. portion

906
kj
217
kcal
5.9
protein g
21.9
kulhydrater g
11.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 10 portioner

100 g smør
100 g frosne hindbær
1 citron, heraf reven skal
2 spsk citronsaft
100 g (1 dl) tyrkisk yoghurt
2 æg
3 dl hvedemel
2 dl Hermesetas Baking
1 tl vaniljepulver
1 tl bagepulver
100 g smør 100 g frosne hindbær 1 citron, heraf reven skal 2 spsk citronsaft 100 g (1 dl) tyrkisk yoghurt 2 æg 3 dl hvedemel 2 dl Hermesetas Baking 1 tl vaniljepulver 1 tl bagepulver

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt