Search

Traditionel engelsk gløgg med krydderier

10 minutter
Drikke

Punch, Mulled Wine eller hvordan? Vi afslører opskriften på en traditionel engelsk gløgg med citron, appelsin og krydderier. Skål!

Forberedelse

  1. Brug en kartoffelskræller til at skære 2 strimler af skrællen på hhv. appelsinen og citronen. Pres appelsinen.
  2. Kom den friskpressede appelsinsaft, 100 ml. rødvin, Hermesetas Drys-Let og citrusstrimlerne i en lille gryde og lad det koge op sammen med kanel, nelliker, kardemomme og muskat.
  3. Skru ned for varmen og tilsæt resten af vinen samt stjerneanis og varm forsigtigt gløggen op i 5 minutter. Tag krydderierne op og server gløggen varm.

Næringsværdier pr. portion

625
kj
149
kcal
1
protein g
4.5
kulhydrater g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 4 portioner

1flaske Rødvin, tør
1 stk. Appelsin (usprøjtet)
1 stk. Citron (usprøjtet)
10 g Hermesetas Drys-Let
1 stk. Kanelstang
3 stk. Nelliker
4 stk. Kardemommekapsler
1 drys Muskat
1 stk. Stjerneanis
1flaske Rødvin, tør 1 stk. Appelsin (usprøjtet) 1 stk. Citron (usprøjtet) 10 g Hermesetas Drys-Let 1 stk. Kanelstang 3 stk. Nelliker 4 stk. Kardemommekapsler 1 drys Muskat 1 stk. Stjerneanis

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt