Tiramisu
Forberedelse
- Varm ovnen op til 200 °C.
- Bland mel og bagepulver. Pisk æggene til en luftig masse med Hermesetas Baking. Si forsigtigt melblandingen ned i skummet. Fordel på en bageplade med bagepapir. Bag i ovnen på midterste rille i ca. 6-8 minutter. Læg på en anden bageplade og træk bagepapiret af med det samme. Lad det køle af og skær til i den ønskede form.
- Tilbered kaffen. Skil æggehviderne fra æggeblommerne. Pisk æggeblommerne til en luftig masse med Hermesetas Baking. Tilsæt mascarpone. Hvis massen bliver flydende, piskes videre, indtil den igen bliver luftig. Pisk æggehvider og rør dem ind i æggeblommemassen med en dejskraber.
- Læg et stykke af kagebunden i en form og dryp espresso hen over. Læg halvdelen af mascarponecremen ovenpå med en ske. Læg det andet bundstykke ovenpå som andet lag, dryp espresso hen over og smør creme på. Stil tiramisu i køleskabet i 3 timer eller natten over. Drys kagen med kakopulver inden servering.
Næringsværdier pr. portion
1277
kj
273
kcal
9.9
protein g
13.7
kulhydrater g
23.4
fedt g
Ingredienser til 12 portioner
Kagebund
1 dl | hvedemel |
1 dl | kartoffelstivelse |
2 tsk | bagepulver |
4 | æg |
1 1/2 dl | Hermesetas Baking |
Creme
2-2½ dl | espresso |
4 | æg |
1 dl | Hermesetas Baking |
500 g | mascarpone |
2 spsk | kakaopulver |