Search

Sukkerfri honningkager

30 minutter
Bagning
Desserter

Uanset om du bruger en honningkageform eller udstikkere, om det er jul eller ej: Bages med speltmel og Hermesetas Drys-Let i stedet for sukker. Lækre sprøde!

Forberedelse

  1. 1. Bland mel, Hermesetas Drys-Let, honningkagekrydderi, bagepulver og salt sammen. Blandingen æltes sammen med det kolde smør, ægget og mælken i køkkenmaskinen, herefter formes dejen til en kugle, som pakkes ind i husholdningsfilm og lægges på køl.
  2. Varm ovnen op til 180 °C over-/ undervarme Form dejen ved hjælp af en honningkageform og bag den i ovnen i 10 minutter. Lad det køle af på en rist efter bagning.

    Tip: I stedet for at bruge en honningkageform kan du rulle dejen ud og stikke firkantede småkager ud.

Næringsværdier pr. portion

266
kj
63
kcal
1.5
protein g
6
kulhydrater g
3.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 30 portioner

250 g Speltmel
15 g Hermesetas Drys-Let
2 tsk Honningkagekrydderi
1 tsk Bagepulver
1 drys Salt
125 g Smør
25 ml Mælk
1 stk. Æg (str. M)
250 g Speltmel 15 g Hermesetas Drys-Let 2 tsk Honningkagekrydderi 1 tsk Bagepulver 1 drys Salt 125 g Smør 25 ml Mælk 1 stk. Æg (str. M)

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt