Search

Sprød müsli med chokolade (granola)

55 minutter
Desserter
Morgenmad

For mange rosiner? For lidt nødder? Der mangler ligesom noget? Lav din egen sprøde müsli med chokolade og spis kun det, som du bedst kan lide!

Forberedelse

  1. Hæld de tørre ingredienser i en stor skål og rør godt rundt. Tilsæt den usødede æblemos og den smeltede kokosolie til den tørre blanding, rør godt rundt og fordel blandingen på en bageplade med bagepapir.
  2. Bag granola-blandingen ved 160 °C over-/ undervarme i ca. 45 minutter, indtil blandingen er ristet. Åbn lågen til ovnen en smule hvert 10. minut, så dampen slipper ud, og rør rundt i granolaen. Hvis granola-blandingen stadig er fugtig efter 45 minutter, skal bagetiden i ovnen forlænges.
  3. Så snart granolaen er færdigristet, tages den ud af ovnen og afkøles helt. Granolen opbevares i en lufttæt, lukket beholder, hvor den kan holde sig et par uger.

    Tip: Det er vigtigt, at denne sprøde müsli er helt tør og fuldstændig afkølet, inden den kommes i den lukkede beholder (for at undgå, at der dannes skimmel i beholderen).

Næringsværdier pr. portion

795
kj
189
kcal
5
protein g
9
kulhydrater g
15
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 10 portioner

Tørre ingredienser

100 g Havregryn
50 g Mandler eller hasselnødder
25 g Kokosflager
25 g Kokosmel
50 g Kakaonibs
40 g Kakaopulver
10 g Hermesetas Drys-Let
100 g Havregryn 50 g Mandler eller hasselnødder 25 g Kokosflager 25 g Kokosmel 50 g Kakaonibs 40 g Kakaopulver 10 g Hermesetas Drys-Let

Flydende ingredienser

150 g Usødet æblemos
50 g Kokosolie, smeltet
150 g Usødet æblemos 50 g Kokosolie, smeltet

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt