Search

Søde popcorn (plus tips til forskellige varianter)

15 minutter
Desserter

Süsses Popcorn für einen gemütlichen Kinoabend zu Hause: Selbst gemacht im Topf mit Kokosöl und Haselnussmus, Erdnussbutter oder Schweizer Schoggi.

Forberedelse

  1. Kom kokosolien og tre "test-majskorn" i en gryde, læg låget på, varm op til mellem varme og vent på , at de tre korn popper – så er temperaturen perfekt.
  2. Fisk de tre poppede majskorn op af gryden. Kom popcorn-majskornene i gryden (de må ikke ligge i lag, alle korn skal røre bunden af gryden), læg låget på og vent, indtil det stopper med at knalde og alle korn er poppede. Hæld de færdige popcorn op i en skål med det samme og lad dem køle lidt af. Imens tilberedes toppingen.
  3. Smelt kokosolien ved lav varme. Rør hasselnøddecreme, Hermesetas Drys-Let og kanel sammen. Hæld blandingen over popcornene og bland det godt.

    Tip: Hjemmelavede popcorn kan laves på utroligt mange måder: Du kan bare skifte topping! Hvad med f.eks. salte/søde popcorn med jordnøddesmør? Udskift blot hasselnøddesmør med jordnøddesmør og tilsæt en knivspids salt i stedet for kanel - og drys evt. hakkede jordnødder over de færdige popcorn. Det er også super nemt at lave en chokoladeversion med lidt schweizisk chokoladetopning. Prøv det!

Næringsværdier pr. portion

506
kj
120
kcal
2
protein g
9
kulhydrater g
8.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 4 portioner

Til selve popcornene

50 g (plus 3 "test-majskorn") Popcorn majs
1 spsk Kokosolie, native
50 g (plus 3 "test-majskorn") Popcorn majs 1 spsk Kokosolie, native

Til topping

1 spsk Kokosolie, native
1 tsk (valgfrit) Hasselnøddecreme
1 spsk Hermesetas Drys-Let
1 tsk Kanel
1 spsk Kokosolie, native 1 tsk (valgfrit) Hasselnøddecreme 1 spsk Hermesetas Drys-Let 1 tsk Kanel

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt