Sellerisalat med ristede nødder og Roquefort
Erfrischender Salat mit Staudensellerie, gerösteten Walnusskernen und cremigem Roquefort: In nur 10 Minuten fertig. ➤ Garantiert eine gesunde Mittagspause.
Forberedelse
- Rist valnøddekernerne (kan springes over, hvis man har ristede valnødder i forvejen): Varm ovnen op til 180°C over- / undervarme. Læg valnødderne på en bageplade og rist dem i 5 minutter, rør lidt rundt i dem undervejs. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af.
- Skær selleristænglerne i fine strimler og bland dem sammen med hvidvinseddike, Hermesetas Flydende og rapsolie. Hak valnødderne og skær Roquefort-osten i tern. Tilsæt begge dele og vend rundt. Smag til med salt og server.
Næringsværdier pr. portion
821
kj
192
kcal
6
protein g
1.5
kulhydrater g
18.5
fedt g
Ingredienser til 2 portioner
3 stængler | Bladselleri |
40 g | Roquefort |
20 g | Valnøddekerner, ristede |
1 spsk | Rapsolie |
1 spsk | Hvidvinseddike |
5 dråber | Hermesetas Flydende |
Salt |