Search

Sellerisalat med ristede nødder og Roquefort

10 minutter
Salater

Erfrischender Salat mit Staudensellerie, gerösteten Walnusskernen und cremigem Roquefort: In nur 10 Minuten fertig. ➤ Garantiert eine gesunde Mittagspause.

Forberedelse

  1. Rist valnøddekernerne (kan springes over, hvis man har ristede valnødder i forvejen): Varm ovnen op til 180°C over- / undervarme. Læg valnødderne på en bageplade og rist dem i 5 minutter, rør lidt rundt i dem undervejs. Tag dem ud af ovnen og lad dem køle af.
  2. Skær selleristænglerne i fine strimler og bland dem sammen med hvidvinseddike, Hermesetas Flydende og rapsolie. Hak valnødderne og skær Roquefort-osten i tern. Tilsæt begge dele og vend rundt. Smag til med salt og server.

Næringsværdier pr. portion

821
kj
192
kcal
6
protein g
1.5
kulhydrater g
18.5
fedt g
← tilbage til oversigt

Ingredienser til 2 portioner

3 stængler Bladselleri
40 g Roquefort
20 g Valnøddekerner, ristede
1 spsk Rapsolie
1 spsk Hvidvinseddike
5 dråber Hermesetas Flydende
Salt
3 stængler Bladselleri 40 g Roquefort 20 g Valnøddekerner, ristede 1 spsk Rapsolie 1 spsk Hvidvinseddike 5 dråber Hermesetas Flydende Salt

Anvendte produkter

← tilbage til oversigt